Villa Royal Rukan huoneistojen esittely

Rakennus sijaitsee korkealla rinnetontilla, josta avautuu näkymä Juhannuskallion jylhään rinteeseen. Rakennuksessa on viisi 135 m² lomahuoneistoa, joiden huoneet ovat kolmessa kerroksessa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu myös autotalli.
2. kerros
Huoneiston sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen tästä kerroksessa, jossa sijaitsevat näköalaikkunalla varustettu olohuone, avokeittiö, wc sekä yksi makuuhuone, jonka yhteydessä myös oma wc ja suihku.

Parvekkeelle kulku tapahtuu olohuoneesta ja huoneistojen oma autotalli sijaitsee aivan sisäänkäynnin vieressä.

Kerrosala 95 m²
Huoneistoala 65 m²
1. kerros
Kerroksessa kaksi makuuhuonetta, joiden yhteydessä omat wc ja suihkutilat. Kaksi lämmintä varastoa sekä kodinhoitohuone.

Kerrosala 50,5 m²
Huoneistoala 41,5 m²
Kellarikerros
Huoneiston alimmassa kerroksessa sijaitsevat sauna, pesuhuone, wc sekä pukuhuone/oleskelutila, josta kulku myös ulkoterassille.

Kerrosala 43,5 m²
Huoneistoala 28,5 m²
Sijainti
Villa Royal Ruka rakentuu Mestantielle aivan Hotelli Royal Rukan naapuriin.
Royal Ruka
Royal Ruka on ekslusiivinen boutique-hotelli jossa rauhallinen tunnelma ja loistelias lähiruoka ovat kantavia teemoja. Hotellissa on 100 hengen gourmetravintola, 16 upeaa huonetta, tilava lounge kokouspalveluineen, sekä takkahuone panoraamanäkymin. Hotellissa on myös sauna ja spa-palvelut. Hotelli tarjoaa villojen omistajille kaikki tarvittavat palvelut mukaan lukien myös villojen mahdollinen vuokraus.

Katso myös royalruka.fi.